Solskenet över mig

Gud vad skööööönt... idag är jag ledig från jobbet, under en så fin solig dag, det är bra. Idag så ska jag in mot stan och träffa Cissi för att gå runt i affärer och se om det finns något roligt att fynda, förhoppningsvis. Sen mot kvällen blir det nog att sitta framför datorn och spela Wow tillsammans med Per, om han är inloggad ikväll, och det hoppas att jag att han är, för det är så roligt att spela med honom :)

Men nu måste jag skynda mig till bussen, så jag inte missar den, för då måste jag vänta i hela två timmar rills nästa buss kommer, hehe, det vill man väl inte riskera.

Ha det fint idag i de soliga vädret!

Mer uppdatering kommer, I promise!!

Kramar!

Fredrik i solskenet!

Hej igen :)

Tyvärr så har jag varit väldigt seg med att uppdatera min blogg, jag ber verkligen om ursäkt för det :)
Jag hoppas att alla ni där ute mår bra under det tråkiga vårvädret som vi har just nu, en massa rusk kvar i luften, men snart kommer solen igen, dont lose faith :)

Vad har hänt på sistone? Ja, det har hänt rätt mycket faktiskt.
I helgen så blev det Singstar tillsammans med Jessy, ( vi försökte bli Listetta på alla låtar som fanns) och de blev vi nästan. Sen så laddade vi upp de nya låtarna vi hade sjungit in på, och hoppas på att få bra betyg på dom *ler*

Just nu så leder vi med "Wannabe" med Spice Girls, den har blivit rankad som 4 av 5 stjärnor :D

Och jag hade planerat att söka till Idol 2008, nu är det banne mig min tur att få vara med och tävla om Idolpriset, hehe!

Då får ni inte glömma att rösta på mig, så mycket som det går! Och om jag går vidare kan du få chansen att få sitta i publiken, wow va? haha :D

Nej, nu är det nog dags att lägga sig efter en lång och sliten dag på jobbet, har hänt rätt mycket på jobbet idag, har fått utskällning m.m Nog bäst att inte gå in på detalj vad som hände, försöker att glömma det,... imorn är en ny dag och nya tag :)

Ha det gott alla läsare!

Kramar!

Den nedstämda kassören på Ica

RSS 2.0