Ikväll blir det partaj!

Gud vad jag är trött... jag har varit vaken sen klockan 6 imorse, god!! Och jag har inte sovit eller vilat sen dess... its unbelievebul.

Men det kommer nog inte bli någon läggdags heller förens senare ikväll, när jag och Cissi har kommit hem från krogen. Det ska bli så kuuul att dansa igen, det var så himla längesen sist. Och en annan rolig sak är att jag gick till Smörkransen idag för att hälsa på Emma, vi prata om det gamla vanliga, du vet killar och sånt... så kom vi in på sen vad hon skulle göra ikväll. Jag frågade henne om hon ville följa med ut på krogen, och då sa hon att hon redan hade planer inför kvällen, att hon skulle till något ställe som jag tyckte lät bekant. Men sen slog det mig att vi skulle gå till samma ställe, då blev vi glada. 

Så jag och Emma ska ses senare inne i stan för att festa återigen, sen följer även Cissi och hennes vän med, så det ska bli kul!

OBS!! Jag har varit lite olydig idag, jag har brutit mitt löfte om att sluta röka, jag tog en cigarett igår, FAN FAN FAN!!
Men nu får det inte bli några fler canserpinnar, det är slut med sånt skit nu.

Jaja, nu ska jag och cissi umgås vidare, hon har precis kommit ur duschen.

Hej svejs!

// Fredrik snart salongberusad. 

Te dags!

Nu är det dags att gå mot jobbet igen, får se om jag kommer tillbaka ikväll och uppdaterar vad som hänt under dagen :).

Annars kommer jag nog in en snabbis ikväll, ska försöka det iaf.

Puss puss

// Fredrik stressad! Ska dricka te nu!

"Hit me with you best shot!"

image12



Nu har jag äntligen
slutat efter en dag på jobbet, är helt slut. Jag har längtat till att komma hem till min blogg igen för att uppdatera den på nytt, som det vanliga man  gör när man kommer hem, (tack vare Brödmöller) ;).


Det finns en sak
som alltid gör en glad, det är ett roligt tv-spel som jag har spelat på sistonde som heter Duitar Hero 3, som jag tycker att alla andra borde prova innan dom påpekar på att det är tråkigt. Man brukar säga att tv-spel är till för småbarn, men det är helt fel att säga. Det är många "gamla" människor som spelar tv-spel, det är inte bara barn som tillbringar sina timmar framför tv:n, utan även jag som är cirka 20, hehe.

Jag har aldrig tyckt så mycket om rock and roll men efter att jag börjat spela Guitar Hero 3 så har jag börjat lyssna på mer rock för var dag som gått, det tackar jag spelet för. Just nu så spelas det "Hit me with your best shot" med Pat Benetar i mina högtalare samt Heart "Barracuda", helt härliga låtar som man borde lyssna på.

Det bästa stället att hitta Guitar Hero 3 för ett bra pris är på Webhallen, där dom har det mesta av allt. Blev helt chockad igår när jag var inne på deras hemsida www.webhallen.com, gissa vad jag såg? dom har börjat sälja en massa chips och läsk för en billig peng också, kanske bäst att handla allt från Webhallen snart, eller vad?

// Fredrik spelandes på en gitarr tillsammans med Jonis


image9!

Trodde jag kunde lita på honom över nätet

Jag är så himla glad över att jag äntligen har fått mitt Ps3, det är min nya leksak i livet, den gör mig alltid glad och inget gnäll. Men en sak som jag fick lägga ut på att skaffa Ps3:an var cirka 8700 kronor!!! Helt galet, men det var de värt, tycker jag.

Varför det gick på 8700 kronor var p.g.a att jag blev bedragen på 3700 kronor av en snubbe från blocket, som skulle ha skickat ett paket mig, men det hade han inte gjort. Jag blev ledsen samt frustrerad över vad han hade gjort mot mig, jag som trodde att jag kunde lita på honom över nätet, men tydligen så går det inte, fast man försöker.

Vill därför varna er andra att man inte kan lita på någon över nätet, om man inte pratar med personen ögon mot ögon.

// Fredrik

"Kan jag få mina 3 kronor tillbaka eller?"

Hej igen.

Jag har äntligen slutat från jobbet och är alldeles slut idag, så himla skönt att sluta tidigare idag. Det var en sak som hände idag på jobbet, priser på en frukt var inlagd fel i datorn. På frukten så stod det att den skulle kosta 16,90 medan den gick in på 19.90. Det märkte ju inte jag som satt bakom kassan. Jag bara blippade in varan i datorn och när den gick in (brukar oftast inte göra det i min butik) så trodde jag väl att den var inlagd för rätt pris.

Men nej nej, tanten kom tillbaka med sitt kvitto i handen och frågade mig varför hon betalat frukten för 19,90 när den skulle ha kostat 16,90. Jag bara sa "Ja, du ska få tillbaka dina tre kronor, måste bara bli klar med denna kund." Det gick bara en minut tills hon sen sa, "Kan jag få mina tre kronor tillbaka eller?" och jag bara tänkte, "gud vad stressigt den gamla tanten har, kan hon inte vänta en stund tills jag är ledig och klar med min kund eller? men tydligen så kunde hon inte det.

Jag gav henne tre kronor tillbaka sen så gick hon utan att säga hejdå. Jag tycker att sånt folk är väldigt otrevliga. Dom kan i alla fall ha lite empati för den som sitter bakom kassan och försöker ordna och rätta till saker som har skett fel, så hon förstörde min dag. Varför ska alla ha så brottom hela tiden? det känns som att all stress som finns i stan har tagits sig ner till landet där jag bor, då finns det bara en förklaring, sommargästerna som redan har kommit.

Men som man säger, "Varje dag är en ny dag, man ska ta dagen som den kommer" eller hur?

// Fredrik bakom kassan

Inte ens en enda prinskorv fanns!!!

Dagen började med att min katt kom in i mitt rum, då började min dörr att knarra en massa, det är så himla irriterande. Jag var ändå tvungen att gå upp vid den tiden ändå, för att hinna med en snabbdusch sen dricka mig en kopp te för att kvickna till, för idag skulle vi (familjen) åka u på havs med Viking Line, som jag har sett fram emot i en massa dagar.

Nu satt vi i bilen, två bilar till vår kryssning som skulle gå om några timmar, nödvändigt att åka så himla tidigt, typiskt.

Gissa hur länge vi fick vänta i huvudterminalen på vår båt? nästan 2 timmar!
Vad skulle jag göra under dessa två timmar? jag kunde ju sitta i solen och sola lite, men hur roligt är det på en skala?
Men plötsligt så hände något, helt oväntat, en människa ifrån ching-chong åkte upp från rulltrapporna. Jag trodde att det var en dröm, men det var Annika ifrån min gamla skola, Cecilias kompis som åkte upp i trapporna.

Jag ba, "Men hejsan. Ska du också åka på samma kryssning som jag?" och Annika svarade "Ja, tydligen ska vi åka på samma kryssning, vad kul att se dig igen"

Vi pratades vid en stund, sen var hon tvungen att gå till sin familj igen och jag till min, i väntan på att vi skulle få komma in i båten.

Nu var vi inne i båten, och då var det dags för den otroliga, goda, helt underbara buffeen som man har väntat på hela morgonen. Men när vi väl kom fram så fanns det nästan ingenting på bordet, inte ens en enda prinskorv fanns på bordet!! Vad var det här för påskbord egentligen? Så besviken blev man lite, men visade uppskattning för min pappa som hade ordnat allt med resa och mat, det gick ju faktiskt att äta den.

Men nu hade jag tänkt fortsätta mina ärenden här hemma med Singstar och Guitar Hero, så kommer jag tillbaka med resten av min historia på Viking Line.

Puss puss

//Fredrik

Nu känns det äntligen mycket bättre...

Jag vet inte vad som hände idag eller vad som fick mig att känna som jag gjorde när jag var på jobbet, men tydligen så började jag känna att det var roligt, konstigt nog.

Förut så har jag alltid känt
att det var tråkigt, jobbigt och helt meningslöst att jobba, att jag istället kunde ha begravt mig själv bland alla kollonialvaror. Förut så kände jag mig alltid trött när jag gick in i butiken, samt att jag tänkte "Inte en dag till klarar jag detta, någonting måste ändras annars pallar jag inte mer av den här skiten" . Men så plötsligt hände det, ett mirakel. Ett mirakel som inte går direkt att beskriva i ord, utan att det verkligen hände något stort i min butik. Belysningen på lagret var som ett himmelrike, allt mörker hade försvunnit på lagret och så var allt i sin ordning, jag blev chockad. "Drömmer jag eller vad?", tänkte jag.

Nej, men det var verkligen sant. Jag gick in mot personalrummet, och där blev jag som mest chockad. Vi hade fått en tv, ett nytt kylskåp som fungerar och en ny mickro som inte har använts i hundratusen år, som aldrig blivit städat av en människa, förutom Sara såklart.. hehe.

Men allt kändes så overkligt för mig, och det gör det än idag,.
Men jag hoppas verkligen att det inte blir en massa skit igen, för då gräver jag min egen grav under min butik.

// Den glada Fredrik på nytt

Blir snart galen på denna vinterkyla..

image7                                                  image8



Jag har nu varit förkyld i snart över 3 månader
, jag blir galen på den förkylning som aldrig försvinner. Inte för att jag nyser och så hela tiden, men det är alltid något varje dag som jag irriterar mig på. Ena dagen har jag ont i halsen, andra dagen har jag ont i öronen, tredje dagen snorig, och så vidare.

Samt att jag även har fått så kallat värmeutslag på mina armar, hur kommer allting att sluta egentligen? Snart faller väl alla mina kroppsdelar av mig, kommer brytas ner till ingenting, tack vare min förkylning.

Men jag har några knep eller tips man kan använda sig av för att förhindra att förkylningen ska direkt bryta ut och det är att dricka mycket te med honung i (helst honung som är smaktillsatt med menthol och eucalyptus) som är bra mot förkylning.

Sen kan du även dricka pepparmynta samt grönt te, det ska tydligen vara bra, enligt häxtraditioner mot förkylning. Sen en massa vila och sömn, då blir du nog frisk igen.

Krya på er alla förkylda prickar där ute, (själv är jag en av dom).


// Förkylda Fredrik

Det gudomliga teet Afrodisium!

Nu har jag upptäckt ett nytt sätt att dricka te på, och det är att använda sig av tre olika smaker. Det första är att man brygger varmt te, (helst ska det vara på grönt te). Sen klickar du i en hel tesked honung och rör om milt tills det har lättat sig från skeden. Sen så bryter du av en bit ifrån en limevitchokladkaka och lägger i det i teet och rör om tills det har försvunnit. Sen så är alltid klart!

Det är gudomligt, ni borde pröva det själva :D

// Fredrik Björn

Friskis och svettis- ett rent svettande!

Efter en lång dag på jobbet så kände jag att jag behövde börja träna igen, samt hoppas på att bli kvitt från förkylningen.. men frågan är om den verkligen har försvunnit?

Nu var allt klart för stängning
, så vi började packa ihop våra saker för att bege oss ut från butiken. Jag hade exakt en kvart på mig att ta mig till gympan från butiken och det var kolsvart ute. Jag vinkade hejdå till min jobbarkompis och började gå mot gympasalen där friskis och svettis hade plats, men jag hade aldrig gått vägen dit förut, samt aldrig när det var mörkt ute, så jag gick lite vilse.

Men sen till slut så hittade jag vägen dit och jag han precis byta om innan det hade börjat. Efter några minuter som hade gått av passet så började jag redan bli slut i kroppen, jag började tänka "Är jag så otränad eller vad?" så fortsatte jag med mina rörelser i tackt med alla andra.

Men efter passet kände jag mig stolt att jag hade klarat av ett helt pass. Ska nog från och med nu alltid gå på friskis och svettis varje måndag, för då kan jag bli mer tränad.

// Fredrik Björn

Din tur att ta förlusten Carola

image6


Jag är och har varit så himla trött på Carola nu på sistonde. Att hon aldrig kan lära sig att ta en förlust och vända på klacken, istället för att gråta bakom scenen och be till gud om förlåtelse, är så himla trött på det nu, har hon ingen empati alls för dom andra deltagarna i melodifestivalen? Troligtvis inte.

För att vara ärlig
så har jag alltid tyckt om Carola när jag var yngre, brukade sjunga med i hennes låtar som "Främling" och "Fångad av en stormvind" hon var en slags idol för mig då, under min tid som barn. Men sen när jag väl växte upp för var år som gick, då jag började få en annan uppfattning om henne, hon var inte samma person som jag lärt känna när jag var ett litet barn. Hon har blivit en sån diva, tror att hon kan överrösta vilken annan artist som helst, (men det kan hon nästan) med hennes stämma. Hon är en av Sveriges största divor som finns, men det måste finnas divor också såklart som allt annat. Men det jag menar är att hon har vunnit eurovision song contest en gång tidigare i sitt liv med låten "Fångad av en stormvind", men det verkar inte räcka för henne. Hon vill vinna flera gånger om, men jag tycker själv personligen att hennes tid är över i melodifestivalen, och det påvisades genom att Nordman gick vidare i Andra chansen mot Carola och Andreas.

Jag tror att folket i landet har tröttnat lite på Carola och hennes attityd mot t.ex homosexuella. Själv är jag homosexuell och anser det hon tycker och tänker är helt fel, varför kan man inte ha en värld där alla kan få vara det dom vill, utan att man ska behövas tryckas ner som skit?

Om Carola skulle läsa min insändare, så tycker jag verkligen att hon borde tänka på saker och ting nu, med det hon har fördomar mot. Tänk om din son skulle visa sig vara homosexuell, hur skulle du reagera då? Jag tror banne mig inte att du skulle hata honom för det, för det är ju din son, eller hur?

Nu får vi helt enkelt se vem som vinner melodifestivalen, själv så tror jag på Sanna Nielsens låt Empty Room.

// Fredrik Björn

"Ont, det gör ont, men det går."

image5



Gud vad kallt det har blivit ute på sistonde, det känns som att den "riktiga" vintern är på väg nu, i mars liksom, hallå, lite väl sent för det... nu ska ju våren komma, men det märks genom att solen går upp tidigare och lägger sig lite senare på kvällen. 

Jag står utanför tunnelbanestationen och väntar på att min kompis ska komma och hämta mig, tydligen så har hon inte märkt av att jag messat henne en massa gånger om vart hon är och så vidare.  Till slut så ringde hon upp mig och mötte mig, vilken tur jag hade att jag inte blev ståendes i kylan, till att bli en snögubbe.

Nu kom vi in i hennes varma men stökiga lägenhet, men hon hade varnat mig om detta, och började genast städa när vi kom in, kuljul!

Men efter det så började vi prata en massa skit när min kompis direkt frågade mig en personlig fråga, och det var om det inte gör ont när killar har analsex. Och jag svarade med att det kan hända ibland att killar kan få det ont, när man väl har analsex. Alla killar är olika uppbyggda i anus, därmed så har vissa killar lättare att få in den än andra har, samt om man är erfaren. Och man brukar också tala om 15 sekundersregeln, eller vad den kallas för, då man måste vänta i 15 sekunder tills ringmuskeln har vant sig vid att någonting försöker komma in, annars brukar det annars bara komma ut en massa saker, som vi inte ska gå in på, men du vet vad. Så ringmuskeln är inte van vid det om det är första gången, eller om man är nervös.
Så svaret på den frågan är nog att vissa har lättare att ha analsex, genom att ta emot, som vi kallar för (passiv) medan den andra är aktiv. 

Och det finns ett tips på hur man kan göra så att ringmuskeln blir van och det är att stimulera den själv, se hur man kan få till det på egen hand innan man har analsex. 

Sen så har vissa av mina tjejkompisar sagt att det inte är så skönt att ha analsex, men det kan nog bero på att G-punkten inte sitter där bak hos tjejjerna, men det gör det för killarna, om du inte visste det.

// Fredrik Björn
 


Jag tror det finns någon för alla

image4



Vem önskar sig
inte all lycka i världen, att man ska känna sig betydelsefull och omtyckt? Det är detta som alla strävar efter idag, verkar det som, det gör jag i alla fall.
    Man vill höra fåglarnas vackra sång under en varm och solig dag på stranden, i hand tillsammans med sin själsfrände under solnedgången, eller?
             Man vill inte vara ensam, så är det bara. Singellivet må vara en del av livet när man får festa och strula med vem man vill, utan att tänka på vad någon annan tänker och tycker om en. Vill man verkligen leva så hela livet ut?

Jag har själv känt att mitt öde är att skapa familj tillsammans med min framtida partner och leva lyckliga i alla våra dagar, som det är i sagorna. Men varje saga har sin början och sitt slut och man har ingen aning om vad som kommer att inträffa förrän man har bläddrat förbi några sidor. Det är då man märker vad som händer i ens liv. "Kärleken, den är bara löjlig" sa en av mina vänner till mig en dag när han hade gjort slut med sin flickvän. Jag vet inte vad som egentligen hade hänt mellan dem, men han hade något i sitt uttalande som var av värde för oss andra som han bryr sig om. Att han inte vill att det ska hända oss, det var i alla fall så jag uträknade hans mening.

Ska man verkligen
tro att kärleken är bara löjlig, och att den bara är tillfällig och inte varande? För man brukar ju säga att "man har kvar sina vänner livet ut, medan kärleken kommer och går". Är det verkligen så? Jag vill inte att det ska vara så, för jag tror att det finns en för oss alla där ute i världen, men det tar nog tid att finna "den rätte".
   Har du någon gång tänkt att du inte vill vara ensam? Den som inte har någon på sin sida på hela jordklotet? Detta är nog vad vi är rädda för idag. Vi är rädda för att stå på våra egna ben, ibland så vill man bara ha någon att luta sig emot, när allt känns som ett rent helvete för en.
     Om man har varit singel i ett antal år så förstår jag att man kan bli desperat av lite "love" som min väninna brukar säga till mig, och det är förståeligt.
Som sagt, så vill man inte vara den mest ensammaste i världen, och vare sig vad alla andra säger till mig, så har jag fortfarande ett litet hopp kvar av kärleken, för man vet aldrig vad som döljer sig runt hörnet.

// Fredrik Björn


Äntligen har jag funnit hit.

image1




Nu
är det dags att påbörja mina nya krönikor som ska publiceras här hade jag tänkt, (hade tidigare publicerat dom på punktSE hemsida) men nu vill jag ha en blogg istället där jag kan få ha allt på en egen sida.

Annars kan ni gå in på PunktSE hemsida och söka upp mina krönikor där, www.punktse.se

På min blogg kommer jag mest skriva om kärlek, sex och relationer samt samhällsfrågor som berör oss alla i samhället, men en del handlar om hbt-frågor där jag själv tillhör och kan styrka.

Hoppas ni får nöje av att läsa mina berättelser, och skriv gärna något som ni undrar över eller vad ni tycker om mina artiklar.

Ha det bra allihoppa!

// Kramar FB


RSS 2.0