Meet new people, så jävla trött på Facebook nu!

Jag tycker bara att Facebook fyller ens hotmailinkorg hela tiden med en massa skit som, "You have a new match, 2 new persons are interested in you m.m" så himla trött på den skiten. Först så tyckte man att Facebook var bra, att man kunde ha kontakt med sina vänner och familj men nu har det blivit too much liksom. Man kan liksom inte ens logga in för att kolla sin mejl utan att det ska poppa upp flera inkorgsmejl på sin hotmail, so tired of that.


Aja, får se hur många mejl man får idag och till veckoslutet, hade tänkt räkna och se hur många jag kommer upp till, just nu har jag 700 olästa mejl, orkar verkligen inte att rensa min mejl, hade kanske tänkt skaffa en helt ny faktiskt.


/Fredrik Björn

Äntligen...är det slut med bg (Battleground)

Jag vet inte hur länge jag har hållt på att spela Battleground så kallad BG på Wow, men jag tror åtminstonde en massa timmar. Det är så himla tråkigt tycker jag, iaf om man spelar som Holy pala, haha!
Men nu har jag äntligen samlat ihop de poäng som behövdes för en healingmace, så nu hade jag tänkt börja geara upp i Karazan innan expansion kommer ut i november, det är snart liksom.

Men hur många är det egentligen som kommer att köpa expansion till World Of Warcraft och hur många är det som har förhandsbokat det egentligen? det är de som är frågan. Och andra frågan är om jag kommer få ett exemplar eller inte, men jag har en plan på att få det gratis och före alla andra, och ni undrar säkert hur? om det är nattöppet på expansion och om man kommer utklädd till en Blood Elf Warlock tillsammans med min kompis som ska vara min Succubus, då lär vi nog lätt vinna. Why not liksom?

Ps: längtar efter den nya klassen också, Death Knight! Ska fixa en tank då.

/Fredrik Björn

Nya gruppbostaden idag. Det var spännande =)

Nu har man varit på sin första dag på den nya gruppbostaden. Det var blandade känslor faktiskt. Först tyckte jag att det skulle bli roligt, spännande, kul men jag blev lite skrämd faktiskt. Jag trodde inte att det skulle vara på det viset som det var, men nu vet jag det iaf. Allt som är nytt i början kan vara skrämmande men när jag väl har börjat få in rutinen på min nya arbetsplats kommer jag lätt att kunna hantera olika situationer som kan inträffa, men annars hade jag det väldigt trevligt med mina nya arbetskollegor :)

Jag saknar dock Rebecca där, för hon jobbade för fullt på den gruppbostaden jag precis börjat jobba på. Men hon är som sagt i Nya Zeeland och jobbar som Au pair, och hon har faktiskt hört av sig, så nu vet jag att hon lever, puh!

Nu hade jag tänkt hoppa in i duschen, sen blir det nog sängen för min del, för jag ska jobba imorn igen samt ända fram till på lördag, då jag blir ledig till på måndag, jippi!

Samt löning snart också, behöver man inte känna sig som en bankrutt!

Kramar till er alla!

/Fredrik

Tänk att inte kunna träffa sin kärlek..

Igår så såg jag en väldigt fin film, Svanprinsessan. Den var på engelska hade gärna velat se den på svenska, men den fanns inte uppladdad på Youtube, men den var bra ändå. Tänk att bli förvandlad till en svan och inte kunna träffa den man älskar, utan får tillbringa hela dagarna i sjön alldeles ensam. Men tack vare hennes vänner som hon sen träffar så får hon kontakt med prinsen och han får då reda på att hon fortfarande lever och inte är död, utan bara har blivit förvandlad till en svan.

Den är verkligen bra och har så fina sånger, så den tycker jag att ni bör se i höst. En romantiskt film som man kan mysa framför med "chips och läsk"! :)

Kramar till er alla, imorn så ska man jobba på gruppboendet igen, men vi hörs mera då!

Ta hand om er.

/Fredrik Björn

Fortfarande sjuk...

Jag är fortfarande snorig samt att jag har svårt att sova om nätterna... för jag hostar hela tiden. :(
Det gick inte bra att sova heller hemma hos min kompis inatt, då hosta jag hela tiden. Men vi hade det trevligt iaf. Bi åt god mat som vi lagade tillsammans och det blev kycklingbiffar med couscous och varma moröttet, mums!
Sen så gick vi ner för att handla lite gott till filmen vi skulle se på, Teeth, och den filmen var helt sjuk!! Den handlade om en tjej som var oskuld och ville vara det tills giftemål men sen så blev hon våldtagen i en grotta och då plötsligt biter hennes fitta av hans kuk. Så tydligen blev inte tandfittan glad över att en objuden gäst hade kommit in i hennes grotta, så hon bet av den. Så hela filmen handlade om "Tandfittan", hur hon kunde leva med att hennes vagina hade tänder.

Men innan vi kolla på den filmen så spela vi Oblivious, ett jätteroligt spel :D
Jag skulle få låna det nästa gång.!


Nu ska jag fortsätta att vila vidare, för imorn ska jag jobba igen på mitt roliga jobb, I just love it!

/Fredrik Björn

Rockband, jag bara längtar... :)

Om ni också längtar efter Rock Band, om ni inte kan få nog av Rock Band kan ni gå in på denna länk och se mig prova Rock Band på Dreamhack Summer 08, där jag kom till finalen ;).

http://www.youtube.com/watch?v=7XLcFKq5jT0

Ha ett gott nöje! :)


/Fredrik Björn

Chris, my husband, where are you!?!

Om ni vill se mig in real action som Victoria Silvstedt på Dreamhack summer 08 så då går ni in på:

http://www.youtube.com/watch?v=YRKPP9Oh8Sg

Ni kommer verkligen inte bli besvikna av min dans och uppträdande, haha! :D


"Asså, jag är inte korkad." - Victoria Silvstedt

/Fredrik Björn

Avocadomask med banan och en klick honung!





Jag hade inget speciellt för mig och jag hade glömt bort min ansiktsmask i kylskåpet, så jag tänkte att jag kunde ha ansiktsmask till kvällen istället.

Den ansiktsmasken som jag använder mig av innehåller:

1 hel Avocado
1/2 Vanlig banan
1 tsk Honung

Du börjar med att först med att snitta avocadon i två delar. Sen så lyfter du av ena locket till avocadon och tar ur kärnan innan du gräver ur allt innehåll. Du lägger innehållet i en skål och mosar det med en sked eller liknande, annars kan du använda dig av en mixer om du nu har det i ditt hushåll. Efter att den blivit mosad så skär du upp en halv banan i bitar och lägger ner det i mixern eller skålen med avocadon. Du gör nu samma procedur som du gjorde tidigare. Sen när det är klart lägger du i en klick honung och rör om med omtanke och sen är det klart för användning.

Låt masken vara i 15-20 minuter samt om du vill ha märkbart resultat så bör du använda ansiktsmask 2 gånger i veckan.

/Fredrik Björn

Tur i spel eller kärlek?






Provade även på att spela på ett chokladjul för att se om jag har någon tur i spel, men nej det hade jag inte. Så förhoppningsvis har jag tur i kärlek istället, men det är tveksamt det med :P

Fint motiv på hjulet var det iaf, på Lilla Sjöjungfrun Ariel tillsammans med hennes vänner. I just love Disney!


/Fredrik Björn

Men hej, är du också här?












Nu är man helt slut av dagen. Vi var på marknaden i Åkersberga hela dagen idag tillsammans med farmor, det var mysigt men väldigt kallt ute. Det fannas allt möjligt från korvstånd (lol) låter så fult när man läser det, munkar, prylar, kläder och ett tivoli. Själv så åkte jag inte någon åkatraktion men min lillasyster och min styvmor åkte en sväng i bilarn och dom ångrar nu att dom åkte den, dom blev illamående efter andra åket. Så jag och farmor tittade på när dom åkte bilarna så ska jag vända mig om för att kolla vad som händer runt omkring så ser jag en vänlig själ komma mot mig, min bästa vän Jessicka. Jag blev så glad över att få se henne på marknaden tillsammans med hennes syster och vänner.

Tydligen hade hon sagt till mig att hon skulle dit med sin syster, men jag hade helt och hållet glömt bort det.. så glömsk jag är :(.

Så vi pratades vid lite sen så var jag tvungen att åka hem till farmor för att äta god mat och fika, samt att det ändå var svinkallt ute så jag ville till värmen.

Sen så träffade jag även min kusin tillsammans med sin kille och barn. Det var så himla längesen jag träffade dom, och deras barn har vuxit så mycket på sistonde, tiden verkligen går, usch! Inte tänka på det!

Ja, nu rinner tiden iväg, hade tänkt se på tv nu eller läsa en ny deckare som jag hade tänkt recensera :)

Hoppas ni alla andra har haft en underbar dag, för det har iaf jag haft!

Kramar!

/Fredrik Björn

Loppismarknad med farmor och familj!

Idag ger dig sig av mot Åkersberga loppismarknad. Då hade jag tänkt se om jag kan få några fynd för en liten slant. Helst vill jag ha en platttång och hårfön, förhoppningsvis så kanske jag hittar det. :)

Jag återkommer med bilder och så från dagen senare idag.

Hoppas ni alla får en bra dag och hoppas det blir en fin och varm dag.


/Fredrik Björn

Sol och bad!




Sommaren är kort, det mesta regnar bort... och det gjorde den tyvärr!
Men får hoppas på en bättre sommar nästa år! :D

/Fredrik Björn

Underbart bra!!

Jag lyssnar just nu på en helt bra låt som får en att må bra och tänka lyckliga tankar. :)
Om du mår dåligt och behöver en återställare så tycker jag att du ska gå in på denna länk som kan hjälpa dig som har hjälpt mig. :)

http://www.youtube.com/watch?v=hrgq8R5CE4Q

Jag tror jag nog ska börja anteckna lite mer om musik och nyheter också, så var beredda på att en ny flik på min sida kan uppdateras varje dag med ny och bra musik!

Ni lyssnar på Fredrik och hans blandade hits som får dig att må bra!


Ha det bra nu ikväll, och tänk på att inte dricka för mycket ni som ska ut eller redan är ute. Eller om ni gör det, tänk på citatet "Varannan vatten" för det hjälper dig med dagen efter!
See ya on the dancefloor!
"It´s a murder on the dancefloor..."

/Fredrik Björn

Ge "mer" kärlek till alla till hösten...






då allt är som mest ruttet och dåligt väder och då kan man behöva en extra kram eller puss från sin partner eller vän. Glöm inte att du är ensam, det finns alltid någon där ute för dig som väntar sig att du kastar dig i hans/hennes famn en kall höstdag.
Detta är en bild från Europride festivalen 08 då det regnade och var ruttet väder ute men alla i paraden förgyllde dagen, det är så det ska vara!


"Love to the people"

Samt att man ska älska varandra varje dag och inte bara på en dag som oftast brukar uppmärksammas en dag om året, alla hjärtans dag. Jag tycker att det har blivit så mycket klyscha med det, varför inte älska varandra hela tiden och ge varandra kärlek och närhet? det tycker jag och min tjejkompis Jessicka iaf att man ska, det behövs ingen jävla dag till att man ska bry sig extra om en annan. Strunt prat!

/Fredrik Björn

Hösten är på väg, men minnena från sommaren finns kvar.









När jag väl var på väg hem ifrån Mc Donalds idag så gick jag en lång promenad hem på vägen och plåtade lite höstbilder utomhus. Jag fick se bland annat blommor som fortfarande var vid liv samt solen som sken så vackert ut över landet, så vackert. Men frågan är om det verkligen kommer att bli snö i år så man kan åka skridskor, pulka och grilla korv med sina vänner denna vinter som kommer? jag hoppas verkligen att det blir ett snörikt år. Jag älskar snön och det blir så himla vackert ute på gatorna. På sätt och vis blir det fridfullt.

Längtar även till julafton, redan liksom... :P

"Nu tändas tusen juleljus..." Så fin :)

/Fredrik Björn

Skulle du välja oss före alla andra?

Det var den frågan som jag fick när jag var på Mc Donalds idag på arbetsintevjun. Jag visste inte exakt vad jag skulle säga, för jag söker ju jobb titt som tätt för att jag behöver ha ett jobb just nu! Snart börjar man ju bli bankrutt! Om man betonar det i engelska.. haha!

Så jag sa att jag var intresserad av att börja jobba hos dom och skulle välja dom för att det är nära och bra hemifrån mig. Men sen vet jag inte hur det kommer att bli att jobba där heller, det kommer bli mycket att göra om dagarna, men det är ju bra trotts allt, för då går ju dagarna fortare. Men sen att jobba natt, det kommer bli en ny erfarenhet. Så vi får se vad som händer :)

Nu måste jag ta bussen hem, för nästa buss kommer om 2 timmar typ,. så jag måste skynda mig nu... men ha det gott allihoppa så kommer jag tillbaka senare idag med nya inlägg om vad som händer runt om mig och i mitt liv!

Have a nice day!

/Fredrik Björn

Nu är Rebecca borta från oss, och kommer inte tillbaka på ett bra tag..

Ja, det har nu gått en dag sen hon reste iväg till Nya Zeeland för att börja jobba som Au pair hos en familj, (jag hoppas att resan gick bra, för det skulle tydligen ta en hel dag att komma fram :S) Helt crazy! Men jag menar, efter bara en dag så saknar man henne. Jag och Rebecca hade så himla roligt i Tunisien tillsammans, vi gjorde allt möjligt från piratskepp, kamelridning och blev nästan mördade på en marknad. Att man kan göra så mycket under bara en vecka är sanslöst. Vi hade ju fint väder varje dag, så det blev poolen varje förmiddag efter frukosten, då vi solade och stekte som fan. Sen så blev det vattengymnastik som vi alltid var med på, det var faktiskt kul.. jag får ladda upp lite bilder snart faktiskt. För det var så att Mikaela som vi träffade där filmade oss när vi väl höll på att dansa vid poolen i bara badbyxor och bikini, pinsamt det var!

Men man får bevara allting med sig i sina minnen och aldrig glömma det roliga som vi har haft tillsammans.

Hoppas att du Rebecca läser det här för då vet jag att du mår bra! :)

/Fredrik Björn

Nej... nu får det banne mig vara nog!

Är så himla trött på människor som först i ena stunden vill träffa en och sen i andra stunden bara helt och håller ignorerar när man väl skriver till personen, nu får det vara nog.

"Vad du än trodde så trodde du fel"! citat från Arja!

/Fredrik Björn

Noob, you are a fucking NooB!

Gud vad jag blir irriterad på andra människor som man spelar med över nätet. Jag slutade precis att spela wow (World of warcraft) för ikväll för att jag är så himla arg på alla andra som tror sig vara mycket bättre än alla andra på att spela. Bara för att man gör ett enda misstag, eller klickar fel så blir alla helt galna samt säger en massa fula ord till än att man är urdålig på att spela samt att dom har "reportad" än till en jävla skitsida, där man blir uppskriven som "Noob" eller vad jag vet. Men jag tycker att det är så tråkigt att det ska vara på det här viset. Förut så var det att man alltid tyckte det var kul att spela tv-spel och data-spel tillsammans med andra, men nu så har det tydligen blivit helt andra bullar på den fronten. Nu måste man hålla sin standard, man ska kunna spela sin klass bra, man ska komma i tid, man ska inte needa på det man behöver, det finns så många krav nu i dagens samhälle. Om man är dålig så blir man bortkastad, uppskriven på en jävla lista eller kickad t.o.m

Det är väl inte kul om det skulle inträffa just dig som är som den person jag just har beskrivit? att man jämt och ständigt klagar på alla andra och dömmer alla andra för det minsta lilla fel dom gör som man får sota för i resten av sitt liv.

Jävla skitspel säger jag rent sagt... kan lika gärna läsa en bok istället, där behöver ingen dömma mig för det jag gör...


/Fredrik Björn

Salta och sprödiga pommes frites...

Vet ni vad som hände idag? jag ska på arbetsintervju imorn på Mc Donalds i Norrtälje där jag sökt tjänsten som restaurangbiträde. Jag kände att jag ville prova på något nytt och spännande men har ändå varit lite tveksam till just Mc Donalds, det som man har hört ifrån alla olika håll. Det är stressigt, fettigt, otrevliga kunder, dålig lön m.m
Men jag måste nog själv sätta mig i deras sits för att upptäcka själv om allt det jag har fördomar för eller som jag har hört av alla andra verkligen stämmer.

Så jag får se vad som händer imorgon, om det blir en vanlig Big Mac eller en Mc Chicken som jag alltid väljer.


/Fredrik Björn

Jag vill bara dö känns det som nu...

Jag kan inte ens sova nu p.g.a att jag hostar så himla mycket. Jag hostar tills jag nästan dör känns det som och det är inte kul alls :( Jag är så himla trött och känner om jag väl lägger mig ner i sängen igen kommer jag hosta och hosta tills mina lungor sprängs i bitar, samt tårarna bara väller ur mina ögon, inte alls roligt. Jag måste boka tid hos läkaren senare idag så jag kan få hostmedicin eller något annat som hjälper mig att få bort min rethosta som jag har, det är de som är problemet just nu.

Ska ta och dricka mig en kopp te nu sen ska jag försöka ta och sova lite om det nu går...

/Fredrik Björn

Har lust att dejta... men ändå inte

På sätt och vis så är jag rätt trött på att vara singel. Jag och Jessy pratade om det idag om hur det är att vara singel samt hur jobbigt det egentligen kan vara. Jag menar man har ingen att hålla om när man ska lägga sig och sova i sängen eller man har ingen att hångla med som är så himla underbart, så himla sjukt längesen man hade en kille.

Jag tror det är ett år sen jag gjorde slut med min senaste kille, så jag har då varit singel i ett HELT ÅR! Det känns bara som några dar att jag har varit singel, men så är det inte. Man börjar bli van vid att vara singel, så man har egentligen inga direkt behov av sex, hångel m.m

Men man saknar det förstås, men jag får nöja mig med mitt hångel tillsammans med Kristian när vi var i Tunisien, haha!

Men jag tror att jag ska på dejt till helgen, jag får helt enkelt se om den kille jag ska träffa då kommer att höra av sig, men dte är som sagt tveksamt om han verkligen gör det. För det finns väldigt många dryga, ytliga och äckliga bögar i bögvärlden. Alla som är normala är redan upptagna eller så är det en minimal chans att man stöter på en normal bög, i dagens samhälle. Jag menar allting går så himla fort när man väl har träffat en kille som känner ett slags intresse för, när man väl börjar dejta. Men efter första dejten så ska man avgöra om man passar ihop eller inte, hur fan kan man veta efter en dejt om man passar ihop? då har man verkligen lätt att känna efter om det känns rätt. Själv så har jag erfarenheten av att dom man dejtar med vill gå så himla fort fram med saker. Jag menar man ska inte bli tillsammans efter första dejten samt förlova sig efter andra dejten. Och sen tredje dejten ska man gifta sig, kan man inte bara ta det lugnt liksom? som min väninna sa till mig en dag när jag väl berätta om de killar jag har träffat på sistonde "Man måste tydligen gifta sig med varandra efter första dejten, helt sjukt" och det stämmer. Jag menar det tar tid att lära känna varandra samt att man vill ta det lugnt, så att inget blir fel, det förvärrar saken. Aja.. så det är rätt skönt ändå att vara singel, för man hör hur alla andra bråkar med varandra hit och dit, och att han är otrogen mot han eller tvärtom, så kan man själv känna "Jag har bara mig att ta hand om, ingen annan." Så enkelt är det!


/Fredrik Björn

Det var trevligt att ses igen :)

Som sagt så skrev jag tidigare i mitt senaste blogginlägg att jag skulle träffa Jessy och Josssan igen, och det var jättetrevligt. :)
VI satt på Chokladkoppen på Gamla Stan och tog oss en fika med kaffe och vitchokladcheescake, som är så hiiiiimla goood. Men jag tror att jag mådde illa av den när vi skulle ta oss hem på bussen samt att jag hade druckit kaffe som jag egentligen inte ska göra för att jag mår inte alls bra av det i magen, så jag föredrar tee istället.

En annan sak som hände när vi väl satt på bussen var att någon stirra på oss hela tiden när vi pratade. Han verkade lyssna till vårat samtal och skrattade när vi sa roliga saker och då började man undra varför han gjorde det. Tydligen så hade han så himla tråkigt på bussen hem att han ville lyssna till vårat samtal eller så var det nog för att han hade inget annat för sig. Men Jossan blev jätteirriterad på honom för att han snegla över henne, men jag tyckte att han var lite söt, fast lite väl gammal egentligen. Han kanske var runt 30 årsåldern... men åldern har väl ingen betydelse egentligen, eller?

Och nu så sitter jag på Åkersbergas bibliotek och har skittråkigt, så jag skriver här istället och antecknar det som har hänt idag, istället för att ruttna framför QX, suck!

Snart så kommer min buss så jag kan åka hem och ta en kopp te framför en film och bara mysa, sen så blir det väl att spela lite wow kanske, haha! *skrattar*

Vad ska man göra när man är singel liksom? samt att man bor ute på landet? då finns det inte så många alternativ!

Ha det bra i regn och blask!

/Fredrik Björn

Finns det ingen för oss alla?

Man ser hur alla går runt hand i hand på stan, på tv, tidningen och överallt! Man kan inte undvika det, för det finns alltid där. Själv så är man van att gå ensam i stan eller tillsammans med en kompis, men inte hand i hand. På sätt och vis så blir man lite avundsjuk på alla som har en partner som dom gör allting med, skrattar, gråter och får uppleva saker tillsammans. Själv har man varit singel ett bra tag nu, tror det snart blir ett år, men jag känner att jag har blivit van vid att vara ensam på sätt och vis. Men såklart så saknar man att ha någon att hålla handen med, sova tillsammans med, ha mysiga middagar och dela allting tillsammans med.

Men som man brukar säga "Det finns alltid någon för oss alla" så jag får hålla mig vid det. Någon dag, något liv så möter man väl den "rätte" när man väl minst anar det eller minst behöver det.

"All I want for christmas is you...." vem du än är... :)

/Fredrik Björn

Till nästa år blir det att jobba som Au pair i Frankrike

Det känns spännande att åka till ett annat land och arbeta. Jag har fått kontakt med en trevlig familj i Frankrike som vill ha mig som Au pair under nästa år, så jag tar nog chansen att jobba som au pair, har aldrig gjort det tidigare.
Men inget är helt klart än men som det ser ut nu kommer jag nog att åka dit, so Paris here I come.

Kan iaf franska så jag klarar mig nog i Frankrike.

Au revoir, a demain!

/Fredrik Björn

Blev ett litet fel tidigare...

Min syster fyllde 19 år igår, så nu är allt tillbaka igen som det ska, hehe (kan bli sådär ibland när man har mycket att skriva om).

Men idag så fyller min storasyster år idag, så jag hade tänkt ringa och gratta henne ikväll, men kan inte komma förbi henne idag för att jag fortfarande är så förkyld, så jag får ta mig hem till henne imorn istället tror jag och gratta henne. Jag vet inte vad hon önskar sig men hade tänkt kolla på en present till henne och min systerdotter som fyllde år den 8 september, då jag heller inte kunde komma och hälsa på.

Men idag blir det att träffa Jessy och Jossan. Det var år och dar sen vi tre sågs tillsammans. Jag tror senaste gången vi sågs var nog på Jossans födelsedag, så det är nästan ett helt år sen vi sågs... shit!

Men nu ska jag snart äta nybakta scones tillsammans med gott tee! :)

/Fredrik Björn

"Hon bara petade sig i näsan mitt framför mig"

Idag har det verkligen varit en sån där rutten dag man kunde ha sovit bort. Det har regnat, varit mulet och allmänt tråkigt idag och att jag gick vilse på vägen hem ifrån Joline idag, helt otroligt att man kan glömma vägen hem därifrån...pinsamt!

Nej, så jag blev dyngblöt på vägen hem för att det regna så mycket samt att jag frös nästan ihjäl och tror att jag blivit sjuk nu, smått förkyld.

Och inte bara att det regna hela dagen utan när jag väl skulle åka hem till min syster så blev det stopp på den gröna linjen p.g.a olyckshändelse eller något, därmed fick man istället ta buss, så irriterande. Och när man väl går upp mot bussen så får man stå och vänta i kylan utomhus på att den ska komma. När den väl kommer så pressar alla människorna sig in i den, så att den blir smockfull och man får inte ens chansen att kliva på bussen innan den börjar åka iväg. Efter att bussen åkt iväg står jag och alla andra som väntar på bussen utomhus i regn och rusk. Ingen buss kommer alls. Vi väntar och väntar, men ser ingen buss som det står "Ersätter gröna linjen". Jag börjar smått bli mer irriterad över att det ska ta sådan lång tid att en buss ska komma och hämta upp oss. Men till slut kommer det två bussar som rymmer alla som stått och väntat, men vilken lång tid det tog för att en buss skulle komma, kanske ungefär en halvtimma kom den.

Sen en annan sak som jag blev chockad över var när jag åkte hem ifrån min syster så satt jag på tunnelbanan mot stan, då en tant börjar diskuttera om människor som hostar och snorar hela tiden och att hon tycker att det är så vidrigt. "Hon bara petade sig i näsan mitt framför mig, det var verkligen vidrigt. Gör man verkligen så?" och jag hade bara lust att säga "Har du aldrig någon gång petat dig i näsan eller hostat om du någon gång varit förkyld? men fick aldrig tillfället till att göra det. För just precis då skulle hon kliva av tåget och jag missa chansen, attans. Men att man kan säga så. Helt oväntat som sagt...


/Fredrik Björn

Nice body... men dra gärna upp byxorna!

Jag var ute igår på Klubb G tillsammans med min tjejkompis Joline. Det tog ett bra taaaaaaaag innan vi väl kom ut samt det tog ett bra taaaaaag innan vi kunde bestämma över vart vi skulle äta någonstans innan vi gick till Klubb G. Vi ville äta på ett bra och billigt ställe, men det finns inte så många ställen i Stockholm, förutom all snabbmat som mc,Donalds m.m.

Så vi slutade upp på Pizza Hut och tog oss en pizza istället, det var gott. Och servitören som serverade oss pizzan var sååååå himla söt, det tyckte både jag och Joline att han var, så vi bråkade om vem som skulle ha honom. Sen efter att vi hade ätit klart pizzan så skulle vi bege oss hem till Joline för att fixa oss så kom jag på en jättebra idé. Varför inte ge mitt nummer till servitören och se om han ringer mig? så jag skrev ner mitt nummer på en servett och sen så la jag den tillsammans med mitt kvitto och gick därifrån så snabbt som möjligt, så att han inte såg att jag hade skrivit den.

Det var lite spännande att göra det, tycker jag. Men han har inte hört av sig än men man kan alltid hoppas på att han ringer mig någon dag och frågar om jag har lust att ta en till pizza på Pizza Hut, det skulle vara så kul. Men om han inte gör det så var det iaf en rolig grej, man måste våga lite i livet. =)

Sen efter att vi hade fixat oss klart så begav vi oss mot Klubb G. Där dansa vi och drack några Xider, det var gott. Sen fortsatte vi att dansa ute på dansgolvet och plötsligt såg jag en kille som var söt, men en grej som jag blev förvånad över var att han hade sina byxor längs med knäna. Han blottade hela sitt paket i sina underkläder, det tyckte jag var lite otrevligt, på ett dansgolv hallå!

Men han såg väl packad ut, så han kanske inte hade någon kontroll över det han gjorde, men man kan iaf ha koll på det man bär, annars kanske man i ena sekunden är naken på dansgolvet.

Nu ska jag iaf ta och bege mig hemåt igen, varit hemma hos min syster och grattat henne på hennes 20 årsdag, fast hon fyller år senare i September, men men.


/Fredrik Björn

Vilken jävla rökhosta man har nu... eller vad det är för nåt

Inatt kunde jag verkligen inte sova gott för att jag hostade så himla mycket. Jag hostade och hostade så att tårarna vällde ur mina ögon, och det var inte alls kul. Jag tror att jag kan ha blivit förkyld sen jag kom hem samt en blandning av rökhosta i bilden som gör att jag hostar hela tiden. Jag hoppas att jag blir frisk snart, för jag ska jobba imorn igen på gruppboendet, som jag har saknat enormt mycket.

Tack och hej leverpastej!


/Fredrik Björn

"My hips don´t lie.."

Det kommer att bli väldigt tomt utan dig hos oss. Vet inte hur det kommer att vara utan dig på ett väldigt bra tag. Men jag får bevara dom minnen som vi har fått tillsammans och längta till den dagen du kommer tillbaka till oss, för det har du lovat oss att du ska göra. En vän i nöden, en dans i glöden fick vi uppleva tillsammans under vår resa i Tunisien, som jag bevarar varmt inom mig, och allt som har hänt med vägen kommer göra att jag kommer att sakna dig.

"Går ej att beskriva i ord,
det som du ger.
För du är den du är,
vill bara ha mer.

Bruna ögon,
brunt hår.
Ett skratt att minnas,
är det vi får.

Glöm aldrig oss,
hjärtat är för oss tre.
Värmen som du utstrålar,
får oss att le."

Tilldelat till Rebecca



Glömde jag min sko i Tunisien..

Juste, jag glömde något i Tunisien faktiskt...som jag var tvungen att lämna kvar med tanke på min packning (var orolig över att min väska skulle väga för mycket). Då lämna jag ett par fina skor på mitt hotellrum, som ändå var rätt skitiga efter skumpartyt på Club Nero, som var så himla roligt, aldrig haft så roligt på år och dar. Jag glömmer aldrig min tid där tillsammans med mina vänner samt den olyckliga kärleken som jag tagit med mig hem till det kalla Sverige, som gör allting så mycket bättre. Men så småningom så får jag leva min egen Askungen saga, förhoppningsvis så finns det en prins där ute för mig som älskar mig för den jag är, och inget annat.

"En dröm ger tanken vingar" och det håller jag fast vid än idag och framöver i livet.. =)


/ Fredrik i sin askungensaga

Saker och ting ändras aldrig....blir less!

Hur kan man behandla sin personal som man gör i dagens samhälle!? det växer inte bra, trevlig och snäll personal på trädet. Och sen med tanke på om man behandlar sin personal dåligt så går var och en ifrån det stället som dom jobbar, det har jag själv varit med om. Jag har själv varit i den situationen, där min chef behandla mig som skit och sa att jag skulle arbeta hårdare, snabbare och effektivare än vad jag redan gjorde, det är helt omöjligt. Nu händer samma sak som hände mig min förredetta kollega som jobbar kvar på helvetes skitbutik ute i buschen. Jag hoppas verkligen att du säger upp dig som jg och min tidigare arbetskollega gjorde tillsammans, för du kommer annars att arbeta ihjäl dig som jag nästan gjorde.

Man ska inte behöva känna sig rädd, ledsen, förtvivlad och misslyckad på sitt arbete. För om man gör det mår man inte alls bättre av att gå tillbaka till sitt jobb varje dag och kväll, det blir inte bättre, det blir bara sämre.

Så jag råder er alla som känner igen er som läser detta gör som jag gjorde förr i tiden, man vänder på klacken och tar en väg ut ur helvetet, för det väntar en himmel på andra sidan. Livet går inte under om ditt jobb gör det, glöm inte det.


Kramar till er alla som mår piss på ert jobb!

/Fredrik Björn som valde den rätta vägen ur helvetet.

Kanske modell... eller vad tror ni?

Gissa vad jag har gjort? jag har sökt till en modellagentur som heter Stockholmsgruppen. Förhoppningsvis så blir jag antagen som modell, vill helst vara ansiktsmodell eller underklädesmodell, det skulle vara kul!

Får börja träna catwalk nu i sånt fall!

/Fredrik ute på catwalk

Jävla mygg!!!

Inte bara att det är så himla kallt i Sverige nu, utan det finns en massa mygg överallt som gör mig galen. Jag tror jag har fått över hundra myggbett redan sen jag kom hem ifrån min semester i Tunisien. Dom finns överallt! Dom förbannade myggen! Jag längtar nu verkligen tillbaka till sol och värmen, istället för att man ska få blodförlust p.g.a små äckliga jävlar!!!



Bojkotta alla som tror sig vara "nästa Idol"

Jag är så himla trött på det programmet, helt ärligt. Jag vet inte varför man ens ställer upp i en sådan tävling. Är det bara för att man vill synas i Tv, eller för att man vill skämma ut sig inför hela Svenska folket som kollar på Idol just idag? eller är det bara för att man alltid har drömt om att få stå på scenen och sjunga det man mest älskar att göra i livet?

Själv så vet jag hur det känns att vara med i Idol. Jag var själv med 05 och fick min erfarenhet om hur det var stå inför juryn och få kritik på det man gör. Jag gick såklart inte vidare, men jag blev inte ledsen över det utan tog styrka av det istället. Jag tycker att man inte ska behöva tävla i sång och musik bara för att man vill visa alla andra att man har en talang, det tycker jag är lite fel. Jag tycker inte att man ska tävla mot varandra, för alla vi är unika på våra vis och det ska ingen få klandra eller jämföra sig med. Så därmed så tycker jag att man ska bojkotta Idol, för att det har blivit så stort av det hela. "Nu börjar Idol, kom och sätt dig i soffan och kolla på alla som inte kan sjunga. Gud, vad hemskt det låter, hur kan man tillåta någon ställa sig framför scenen som inte kan sjunga?" brukar man oftast få höra hemma på Tvsoffan. Och man undrar ju varför alla dåliga kommer med i Tv, det är för att programmet ska sälja och få tittarsiffror, för "oss" som tittar tycker ju att det är kul att vissa ställer upp på sådana tävlingar, som tror sig kunna sjunga så bra, som faktiskt inte gör det, tycker verkligen synd om er att ni ska bli utskrattade av allihoppa.

Det enda programmet där man kan sjunga och vara glad är Allsång på Skansen. :)


/Fredrik Björn en föredetta Idolsökare

Nu är man äntligen hemma i det kalla Sverige..

Allt känns så himla konstigt när man väl åker från en plats till en annan under en så kort tid, har inte hunnit att vänja mig helt än. Alla minnen, skratt, tårar och glädje som resan har fört med sig kommer jag att ha med mig hela livet ut. Jag kom hem i söndags från Tunisien tillsammans med Rebecca. Vi hade fint väder hela veckan, det var ungefär 30-40 grader i luften och varmt i vattnet.

Vi trodde först att det skulle bara vara jag och Rebecca som skulle tillbringa vår semester på vårt hotell (Emira heter vårt hotell), men nej. Vi mötte andra svenskar där som bodde på samma hotell som oss, i vår ålder, så det var kul att möta nya ansikten.

Vi gjorde allting tillsammans, vi badade och solade samt åt god mat. Vi var även ute på marknaden tillsammans där vi blev mordhotade, eller rättare sagt Rebecca blev mordhotad av försäljaren, för att dom inte kom överens om ett pris. i Tunisien så brukar man oftast pruta om saker man ska handla för att det inte finns ett fast pris, som det finns i Sverige. Försäljaren sa att vi skulle försöka komma till ett bra pris som möjligt, och om det inte gick så gick det inte, no more with that. Men nej, utan han sa att Rebecca hade en så kallad "Bad character" och då blev hon rasande mot försäljaren och sa att hon inte alls var det han yttra sig om, det förstår jag att hon blev. Jag blev då plötsligt rädd för stunden och trodde att vi skulle bli mördade eller något för att det blev en så otrevlig stämning, men som tur var kunde vi smita där ifrån, men jag och Kristian blev stoppade vid ingången. Han som ägde butiken, hans bror jobbade på vårt hotell på restaurangen, han krävde pengar av oss. Jag förklarade att jag inte hade några pengar och ville bara därifrån, men han höll oss kvar tills han sen släppte oss och slog till mig på ryggen och sa "Fuck you!". och jag ba "Hörde jag rätt eller?" och tänkte Fuck you too, din jävla idiot.

Efter det så var hela dagen förstörd och man gick orolig på hotellet om han verkligen skulle mörda oss som han tidigare sa till Rebecca, "I will kill you at the hotell" . Så säger man bara inte, det är ohyffsat samt otrevligt att göra så.

Men nu är man hemma i det kalla vädret, och saknar tillbaka till sina nya vänner, speciellt Kristian, som är så himla gullig och go (fast han är straight), så längtar jag tills dom kommer hem. :)


Kalla vindar i Sverige...buhu!

/Fredrik Björn

RSS 2.0