"Låten är faktiskt på engelska,,. ojj?"

Ja, nu är man här igen för att blogga lite om vad som hänt i sitt liv, det har hänt rätt mycket på sistonde faktiskt. Först och främst vill jag be om ursäkt för att jag inte hållt mitt löfte om att uppdatera min blogg varje dag, jag har ingen ursäkt för det, men ska verkligen ta tag i det nu, och skriva för fullt, hehe :)

Jaja, men nu återigen till vad som hänt i mitt liv just nu. I måndags så var jag på casting till Singing Bee. Jag blev jätteglad över att dom hade ringt mig och ville att jag skulle komma och visa vad jag gick för, det gick iaf bättre än förväntat. Jag satt på bussen mot Frihamnen, hade bara 10 minuter på mig att komma fram i tid, men såklart så är det segt ute i Stockholms trafiken, booooring.

Men sen därefter så ringde hon mig från Singing Bee och frågade vart jag var någonstans och om jag hade glömt bort att jag skulle dit idag, men jag förklarade att jag satt fast i trafiken och var påväg, då förstod hon och sa att dom skulle vänta på mig.

Sen när jag väl kom fram till byggnaden blev jag förvirrad över hur jag skulle ta mig in i byggnaden "Det fanns liksom ingen pil eller något som förklarade hur man kom till Plan 3".
Men till slut frågade jag någon på kajen och då sa han att man kunde ta en hiss upp dit, så korkad jag var som gick förbi den hissen, hehe. Tror det kan ha varit p.g.a nervösiteten samt stressen som kom över mig.

Plan 3, nu var jag framme. Jag gick in och mötte Ingela samt hennes arbetskollega samt min konkurent som också hade sökt till Singing bee, han hette Egron, om jag minns rätt.

Vi hade brottom att gå ner och förbereda oss inför testet. Vi fick göra som dom fick göra på tv-programmet, gå fram och sjunga efter att musiken hade stannat. Jag fick ett par lätta låtar som Carola, Britney Spears och Cara mia med Måns. Men jag tappade bort mig på cara mia, så då förlorade jag ett poäng.

Och på vissa låtar visste jag inte hur den gick så jag sa "Det var som en varm sommardag" haha... och hon ba "Det är en låt på engelska" och ja bara "It  was a hot summerday" Så började vi skratta sen.

Men jag tyckte det var roligt iaf, så jag får hoppas på att jag kommer till slutaudition, då jag har chansen att komma med i tv,.. wiiie :D

Ni får ha det så bra, så ses vi snart igen"

Kramar från Fredrik

En förändring i livet

Nu har jag tagit det stora steget att bli en ny människa. Jag ska inte ta någon mer skit och jag ska stå för den jag är. Samt att jag har gjort en brittan nu kan ni säkert förstå, efter hur dåligt jag har mått på sistonde, men jag hoppas att det kommer bli bättre sen :)

Ps: Ska skicka in en bild på hur mitt hår ser ut sen när det är klart ikväll, vänta och se :)


/Fredrik

Det ska bli spännande.. :)

Nu har man anmält sig till Singing Bee 08, och hoppas på att få gå vidare till finalen :)
Jag ska iaf kvala nu på måndag som kommer, och då får ni hålla tummarna för min skull att jag ska gå vidare mot min stora dröm, att få stå på scenen och sjunga som jag verkligen älskar mest här i livet.

Nu ska jag gå och kolla på min kaka, se om den har blivit klar :)

Pusshej!


/Fredrik


Instängd i mitt eget hem, vilket jävla liv..

Jag orkar verkligen inte att bo hemma längre, det är så jävla jobbigt samt att min "elaka styvmoder" håller på som gör hela tiden, blir så himla less på saker och ting. Först är det jobbet som gör att jag mår dåligt, sen är det här hemma, vart fan ska jag ta vägen? allt är så himla deppigt just nu, men jag får hålla ut till i början av Juli, då jag blir fri från helvetet här hemma... behöver verkligen få komma bort härifrån, för det känns som att man är instängd i sitt eget hem, inga bussar går, ingen av mina vänner kan komma och hälsa på... bara en massa skog och tomhet.


Norrtälje.. here I come!

Idag så ska jag åka in till Norrtälje för att hitta den perfekta presenten till min pappa som fyller år idag, vet inte bara vad han önskar sig, men det blir väl nåt kul hoppas jag. Jag ska följa med Sara och Jennifer that I love, så ska vi tillbringa lite tid i stan, gå runt i butiker samt umgås.

Senare så ska jag väl bara hem och ta det lugnt, medan Sara ska åka iväg till det så kallade "helvetet" igen, för att lämna lite saker.

Men nu är det dags för mig att klä på mig, pudra näsan och sen bege mig av, för dom är strax här :)

Ha det bra allihoppa :)


Puss!

/Fredrik

Nu är det snart slut på en början

Ja, nu har jag äntligen tagit steget ut i arbetslivet, då jag ska starta om mitt liv på nytt. Jag har nu fått nog av den lidelse jag har fått på min gamla arbetsplats, det känns inte rätt att jag ska stanna kvar där i flera år, år efter år tills jag blir en gammal gubbe med psykiska störningar. Det vill jag helst slippa.

nu vill jag upptäcka något nytt i mitt liv, att ta vara på de stunder man får tillsammans med sina vänner samt se nya syner på saker, och slippa allt gammal gräl från mitt tidigare liv, det har jag fått lära mig av min arbetskollega Jessica, du kommer alltid att inspirera mig nu och föralltid. Man ska inte ge upp hoppet om att ha det bra samt att ha rätt.

Visst, det var lite nervöst och fick en klump i magen igår, efter att ha tagit mitt beslut att säga upp mig, men det var bäst för oss alla, tydligen enligt vad jag fick höra idag på jobbet. Tydligen så räcker man inte till, då är det något fel om man verkligen kämpar och gör sitt bästa, då är det nog bäst att sluta, för annars sliter man ihjäl sig, vore så himla fel att sluta upp sitt liv på det viset. Samt att man alltid får en massa skit hela tiden, det är inte värt mödan att jobba kvar, om man inte är tillräcklig.

Så jag ber till er alla att gå med i facket om ni kan, för det kan hjälpa er in i det sista, för att ni ska få en rättvis slut på det hela. Jag hoppas iaf att jag kommer att få ett hejdå, men det är tveksamt för att dom tidigare som sagt upp sig fick inte ens ett tack eller hej. Så idag var det min tur att gå ifrån butiken, med huvudet högt och inte säga ett hej, för när var det sista gången någon sa hejdå när dom går hem?

/ Livet enligt mig

"Det är som att läsa en annons på nätet"

Jag har alltid undrat över varför det finns så många singelsajter eller så kallade communitys på nätet? Är det för att alla ska eftersträva att hitta en partner, sen bilda familj, sen skaffa barn och sen skilja sig, det brukar oftast bli så nu förtiden. Men en annan sak jag har tänkt på är att man som singel inte har samma rättigheter som de som är tillsammans med någon, viceversa. Som singel kan man göra precis vad man vill, festa hela natten lång, umgås med vännerna när man vill samt att bara ha sig själv att tänka på. Men när man väl är tillsammans med någon blir det att man måste ta hänsyn till sin partner, göra saker tillsammans, kan inte festa hela tiden, avundsjuka/svartsjuka, en massa tjafs, oändlig kärlek m.m

Ibland så saknar jag att ha en pojkvän men ibland så tycker jag att det är skönt att vara singel, så jag vet inte vad jag vill just nu, det får tiden helt enkelt avgöra. Det är tråkigt att vara ensam varje kväll, sova ensam i sängen och inte ha någon bredvid sig som håller om en, den närhet som man får hos en partner, det är väl de jag saknar mest samt tryggheten.

Och när man väl ska försöka hitta sin kärlek på nätet, så känns det nästan som att man har kommit till en köttmarknad. Ju fler bilder du har, ju mer naket du visar, desto mer svar får du tillbaka. Och ska det egentligen vara så? att man alltid kommer att sträva efter nåt bättre hela tiden, man vill ha den "perfekta" partnern som finns i världen, är han/hon den "rätta" i ditt liv?

Det är den stora frågan... om man följer sitt hjärta eller bara det man ser.


/Fredrik som letar efter sin försvunna pusselbit

"Hur många svenskar tror att man föds som homosexuell?"

Det är den värsta fråga som man egentligen kan komma på, det känns lite som en vinkel till diskriminering till oss som är homosexuella. Denna fråga kom upp i tvprogrammet "Power Of 10" som sänds på Kanal5 varje söndag klockan 20:00. Själv så blev jag lite chockad över att dom tog upp den frågan, att man skulle gissa på hur många procent som tror att man föds som homosexuell av svenska folket. Det träffade mig på ett konstigt sätt, gjorde det. Det kanske inte var något illa menat att ta upp den frågan, men ändå underligt att dom har den "synen" på homosexualitet, att man antingen föds med det eller att man blir det? Underligt va?

Hur skulle det kännas om man tog upp en fråga som "Hur många svenskar tror att man föds som heterosexuell?" Är det helt uppenbart att man ska födas som heterosexuell, och öm man bryter det mönstret så blir man utanför det så kallade "korrekta systemet"? Själv så föddes inte jag som heterosexuell, men jag är ändå stolt över mig själv att jag är den jag är, inte försöker vara någon helt annan person.

Så jag får helt enkelt se om det programmet kommer att följas eller inte.

Tvi på sånt skit!

/Fredrik

"Vill inte ha slajmiga marsmellos!"

Ja, nu är det dags att snart gå och lägga sig igen, för imorn så är det jobbet som väntar, usch!
Orkar verkligen inte gå upp tidigt om mornarna för att sen cykla till jobbet, för att sen öppna butiken och in i kylan igen, det är verkligen inte skönt... men ett bra sätt att bli pigg på, tro mig.

Men annars har det varit en helt underbar helg :)
Har njutit av solen och den varma hettan som har varit ute, så det stämde med vädret att det skulle bli varmt, för det blev sjukt varmt, det är bra :)

Så jag, Jessicka, Rebecca och Cissi drog ut till Ekbacken för att grilla korv och grillspett under det fina vädret. Grillningen blev lyckad tack vare vår egna kockerska Rebecca, medan jag stod för drickan (sprit m.m) Cissi stod för Sojakorven och Jessicka stod för maten samt glädjen... hehe :)

Maten blev lyckad, och vi åt nästan upp alla marzmellos, och jag vet inte hur man stavar det, men ni förstår säkert vad jag menar ;)

Solen började gå ner och det började bli lite kyligt, så vi gick hem för att vila inför Hockeyn som Jessicka ville se på, fast jag helst ville se på Min bästa väns bröllopp som är så bra, (gick på Svt2) som nästan aldrig sänder bra program, och när dom väl gör det, får man inte chansen att kolla på den kanalen, hehe :D

Och sen så vann inte Sverige mot Ryssland, det blev 3-2 till Ryssland om jag minns rätt, som låg i Jessickas säng halvvaken... så de så. Vi får se om vi kan vinna hem guld i år eller inte.

Nu ska jag strax sova, men återkommer mer imorn igen!

Bye bye, applepie! :)

/Fredrik

RSS 2.0