Hur fungerar den här?

Idag så har det varit en helt blöt dag, idag. Det har regnat nästan hela dagen och det är så tråkigt väder att man inte har lust att gå ut och istället vill man bara sitta hemma och mysa framför en film.

Själv så vaknade jag en helt underbar morgon hemma hos Kristian. Blir alltid lika glad över att få se honom varje morgon jag vaknar upp vid hans sida. Jag vill att det ska vara så varje morgon. Att alltid känna sig trygg i hans famn när det är så kallt ute och ruttet väder så lyser han iaf upp min dag.

Men idag så träffade jag Agnes igen, så himla längesen vi sågs!!

Vi startade dagen med att gå och sola på solarium på ett ställe som hon kände till i Norrtälje, som var tydligen det bästa stället i stan och det höll jag med om. För man fick bra serice samt att det var till ett bra pris! Så jag tycker att ni ska besöka det stället om ni är förbi Norrtälje och har tänkt på att sola, kommer inte exakt ihåg vad stället heter men Agnes vet, för hon är stamkund där =)

Men grejjen var så att jag visste inte hur den fungerade. Men jag la mig i solariumet och satte igång den. Men sen tyckte jag det var underligt att inte locket föll ner. Jag tänkte" Hur fungerar den här?" så jag gick i bara underkläder och frågade hon som hade butiken hur man skulle göra för att få ner den. Då sa hon att man skulle hålla in knappen tills den var helt nere, men då sa jag " Man ska väl inte ha den tryckt på ansiktet va?" och hon bara sa "Nej, man ska ha ett litet avstånd från kroppen, så man inte mosas av maskinen. Så det var lite knepigt först att förstå hur den fungerande, men sen förstod jag :D

Nu har Agnes åkt hem igen. Hon var jättesnäll som skjussade hem mig och jag håller tummarna för dig att du får jobbet på måndag! You go girl!

/Fredrik

Lag lök och lag blod!

Halloweenkvällen i fredags blev lyckad faktiskt! Vi har hemma hos Sara jag och Kristian och det blev lagom mycket folk. Alla hade roligt tillsammans och lekarna som Sara och Johanna hade fixat ihop var roligt med. En blanding av karaoke och charader och vi i lag "lök" vann faktiskt första tävlingen men den andra så vann blod, så det blev oavgjort.

På vägen hem till Sara och Johanna så hade Kristian, eller rättare sagt Kristina ut sin öl på golvet i tåget, så konduktören blev inte så glad när vi hade stökat ner med en massa öl på golvet, men vi fick papper av en vänlig själ mitt emot oss på tåget, som var störtskön :D Tack till dig som hjälpte oss!

Sen så missade vi vår station där vi skulle av för att ett par italienare vill ta en bild på oss och gissa vad? dom missade sin station också, dom skulle av på samma som oss,. haha :D
Men vi behövde bara vänta 10 minuter tills nästa kom, så vi frös inte ihjäl... men jag frös väldigt mycket om mina ben, hade bara på mig min klänning och nylonstrumpor, eller vad det heter :p

Men allt förutom det så var det en lyckad kväll!

Puss och kram till er alla, hoppas ni har haft det bra på halloween!

/Fredrik


RSS 2.0